به این مسئله توجه کنید که چای باید همانند دمنوش ها دم بکشد نه اینکه رنگ پس دهد - ازگیل شاپ خرید محصولات شمال
این پرسشی است که معمولاً برای خیلی از مردم پس از اولین تلاش برای دم کردن چای شمال مطرح می شود!
در وهله ی اول لطفا به این مسئله توجه کنید که چای باید همانند دمنوش ها دم بکشد نه اینکه رنگ پس دهد و پروسه دم کشیدن پروسه طولانی تری میباشد...
لطفاً جهت آگاهی از نحوه ی صحیح دم کردن چای با من همراه باشید تا لذت نوشیدن یک فنجان چای داغ را تجربه کنید.
گام اول
استفاده از لوازم مناسب برای دم کردن چای میباشد
شما به یک قوری چینی و یک سماور یا کتری نیاز دارید که در محل اتصال کتری و قوری سوراخ هایی برای عبور بخار وجود داشته باشد تا از برخورد مستقیم حجم کامل بخار به قوری جلوگیری شود.
چرا که این امر سبب سوختن چای و طعم نامناسب می شود
حالا که لوازم مناسب را در اختیار داریم
گام دوم
استفاده از آب سرد برای پر کردن کتری یا سماور شماست چرا که آب داغ باعث ایجاد لکه هایی سفید همراه با طعم آهک در چای شما می شود
گام سوم
استفاده از آب در حال جوشیدن برای دم کردن چای است نه صرفا آب داغ این مسئله یکی از دلایل اولیه در بی طعم و رنگ شدن چای شماست
گام چهارم
چای ها را بشناسید و با انواع چای آشنایی کامل داشته باشید چرا که هر کدام ویژگی منحصر به خود را دارند.
مقدار چای بیشتری در قوری بریزید ، مقادیر چای های خارجی را فراموش کنید شما به دنبال طعم چای دم کشیده هستید نه رنگ و بوی مصنوعی!
به ازای هر نفر یک قاشق چایخوری اضافه کنید و آب جوش را به آرامی بریزید تقریبا برای هر قاشق چای به اندازه ی یک لیوان کمر باریک آب جوش به قوری اضافه کنید.
قوری را روی سماور قرار دهید و دمای کتری یا سماور را در کمترین حالت قرار دهید.
در اینجا توجه شما را به دو گام طلایی جهت رسیدن به یک چای دلچسب جلب میکنم :
گام اول
یک دستمال تمیز و مرطوب را روی قوری در هنگام دم کشیدن قرار دهید به نحوی که حرارت نتواند به راحتی از قوری خارج شود .
گام دوم
پنج دقیقه پس از قرار دادن قوری روی کتری یا سماورتان با یک قاشق کمی چای را هم بزنید
حدودا هفت دقیقه بعد چای شما آماده است !
نوش جان
پرسش های متداول
مدت زمان لازم برای دم کشیدن چای چقدر است؟
چه مقدار چای باید برای دم کردن استفاده شود؟
چرا باید از آب سرد برای پرکردن قوری استفاده کنیم؟